Wstyd się przyznać ale dopiero teraz zorientowałam się że nie zamieściłam wpisu o tak ważnym wydarzeniu jak warsztaty kulinarne w Kuchni Agaty. Wstyd Pani Beato!
Ot i Agatka czyli sprawczyni całego zamieszania. Cudowna i bardzo sympatyczna osoba. Zapraszam serdecznie na jej bloga http://kuchniaagaty.pl/ Chyba nie trzeba go specjalnie reklamować. Agata jest osobą bardzo aktywną i medialną oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu a gotowanie w jej towarzystwie to prawdziwa przyjemność!
Warsztaty kuchni włoskiej Galbani czyli mozzarella & spółka! Oj czego tam nie było...Zresztą sami zobaczcie!
Spotkała mnie olbrzymia przyjemność bo warsztaty te wygrałam w konkursie.Wspólne gotowanie z Agatą i czterema innymi sympatycznymi wielbicielkami włoskiej kuchni na długo pozostanie w mojej pamięci. Na pewno jeszcze nie raz odwiedzę to cudowne miejsce i wezmę udział w innych warsztatach w Kuchni Agaty!
Były bruschetty zapiekane z mozzarellą, pierożki ravioli z
rukolą, zapiekane bakłażany i na koniec tiramisu!
Firma Galbani wszystkich uczestników warsztatów obdarowała takimi to upominkami. Książka rewelacja a produktów chyba nie trzeba reklamować!
Smacznego Beata
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz