niedziela, 16 grudnia 2012

Gnocchi...i jestem kupiona!


Niby zwykła klucha a nie mogłam się od nich oderwać. Może dlatego że w składzie pojawił się serek ricotta, skórka z limonki, parmezan...Nie są to więc takie nasze kopytka choć wiele przepisów w internecie może to sugerować. Nie wiem czy mój przepis był oryginalny ale wiem jedno- do naszych kopytek daleka droga. Aromat skórki z limonki i płatków chilli...szkoda słów!


Sos nie rzucił mnie na kolana i muszę przyznać że mój na bazie szpinaku, suszonych pomidorów i sera pleśniowego jest dużo lepszy ale warto spróbować. Kluseczki tak bardzo mi zasmakowały że dla mnie sosu mogłoby nie być, bo i do czego skoro prawie wszystkie gnocchi zjadłam!


Przepis znajdziecie tutaj
Smacznego Beata

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...